Festtelt til udlejning i hele Jylland

Vores tilgang til vores kunder er altid at fremstå servicemindede og vi elsker at give en god og effektiv rådgivning omkring vores festtelte mm. Vi synes selv vi er et nytænkende firma som har kunden i centrum, og vi er meget bevidste om, at en fest eller arrangement kan være vigtig for alle vores kunder.

Hos Tinghøj Service Udlejning er alle telte selvfølgelig certificerede, derved undgår du at søge byggetilladelse for at afholde arrangementer.

Skal du holde fest? Lej dit festtelt hos os.
Vi gør hjemmefester til nemme fester!

Lej det optimale festtelt

Vi tilbyder råd og vejledning så du får den optimale størrelse telt netop dit arrangement. Ønskes der gulv og varme i festteltet, så tilbyder vi også dette.

Så mangler du et telt til din fest, så kan vi 100% tilbyde dig hjælp. Alle vores festtelte er af høj kvalitet, så det sikre dig som lejer af teltet, en god oplevelse.

Se nye regler og certificeringer for vores festtelte her.
Kort info om Tinghøj Service Udlejning

Tinghøj Service Udlejning er en virksomhed, som har specialiseret sig i alt indenfor Teltudlejning, hjemmefester, havefester, byfester, receptioner, rejsegilde, konfirmationer, bryllup og meget mere.
Vi har service og møbler til et hvert formål også til flere tusinde. Vi har telte til udlejning i mål fra 3 – 18 meter i bredden og længde alt efter ønske.
Skal der underholdning til, har vi også et stort udvalg af dvs. børneforlystelser, morsomme aktiviteter til voksne lige fra Sumobrydning til vores populære hoppeborge og rodeotyr.

Tryk nedenfor for at få mere info og få adgang til bestilling

Med venlig hilsen

Tinghøj Service Udlejning

+45 75 26 14 86

Innerliner | Døre | Glasfacader

Innerliner | Døre | Glasfacader

Innerliner | Døre | Glasfacader Vi gør hjemmefester til nemme fester! Alle vores telte er pæne og rene og leveres i højeste kvalitet. Vi tilbyder inderliner til 9m og 12m telte og selvfølgelig ønske efter længde. Gør festteltet til noget specielt og benyt vores...
Telte

Telte

Almindelige Telte Vi gør hjemmefester til nemme fester! Vores telte leveres i målene 3m-18m i bredden og længde efter ønske. Hvert fag måler 3 meter. Vores telte leveres i farverne rød/hvid, grøn/hvid eller helt hvide. Vi tilbyder mulighed for levering, opsætning og...