Øl | Is | Barer m.m.

Udlejning af fadølsanlæg og bar.

Vi er leveringsdygtige i hele Tuborg og Carlsberg’ samt Royals store sortiment. Vi har mange størrelser af fadølsanlæg, så vi kan tilpasse det 100% til jeres fest. Festival til flere tusind eller en lille reception, vi har det som passer til dig.

Skal du bruge små og store øl glas, har vi selvfølgelig også det i vores sortiment.

Vores mobile Pølsevogne til natmaden eller rejsegildet er en nem og en hurtig løsning, eller også til en sommerfesten så tjek vores sortiment i dette også.

Leje af bar til fest

Leje af fadølsanlæg – få kolde øl til festen!

Hvem elsker ikke en kold fadøl? I Danmark er vi en stolt øl nation, ikke bare brygger vi noget af verdens bedste øl, vi forstår også at nyde de kolde fadøl!

Vi tilbyder hele Carlsberg og Tuborg samt Royal´s store sortiment til festen, Fadøl et sikkert hit til gæsterne.

Vi har mange forskellige barer, som passer netop til jeres fest. Se f.eks. vores helt nye lysbar, som kan skifte til alle regnbuens farver!

Det bliver en fornøjelse at hente kolde fadøl fra Danmarks bedste bryggerier, når du lejer et fadølsanlæg og en bar hos Tinghøj Service Udlejning.

Ring for at høre mere om dine muligheder for at få dejlig, skummende øl og evt. tilhørende bar til festen?

Nyhed: Drinks pakken bestil 240 forskellige drinksglas i en pakke, nyd de kolde drinks i martiniglas, margaritaglas, cocktailglas,champagneglas,sjusglas, samt ølglas 

Ingen skal gå mætte i seng

Ønsker dine gæster en lille ristet til de sene aften timer eller en frisk is til de varme sommerdage? Disse services tilbyder vi også, tjek vores katalog og find den perfekte løsning til netop din fest!
 

En pølsevogn med mange muligheder

Med en pølsevogn, går du aldrig galt i byen. Den er perfekt som natmad og afslutning på en fantastisk fest, eller som let traktering til et rejsegilde eller en reception.

Byd gæsterne på en lækker hotter’ – helt uden strøm. Der kan dog tilkøbes mere udstyr som kræver strøm, til større arrangementer.

En forfriskende isbar

Isbaren er især et hit i de varme sommermåneder, til f.eks. studentergildet, fødselsdagen eller andre typer fester. Den kan udgøre desserten, eller blot være et ekstra indslag – som uden tvivl bliver populært. Vælg mellem hele 31 forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver.

Se mere i vores katalog, eller bestil online via vores webshop.

Slushice til festen

En varm sommerdag eller til festen, slushice er en sikker vinder. 

Bemærk: Der må godt kommes alkohol i vores maskiner.  

Vi tilbyder meget andet til din fest hvad med Popkorn maskiner, slushice eller Shots and take?

Shots and take

Hvem kan Skyde golfkuglen i hullet og blive belønnet med en dejligt shot. Perfekt som ekstra aktivitet til din fest i kombination med en sømblokken.