Telt udlejning i hele Jylland

Vores tilgang til vores kunder er altid at fremstå servicemindede og vi elsker at give en god og effektiv rådgivning omkring vores festtelte mm. Vi er et nytænkende firma som har kunden i centrum, og vi er meget bevidste om, at en fest eller arrangement kan være vigtig for alle vores kunder. Vi er professionelle udlejere, som gør hjemme fester til nemmefester.

Hos Tinghøj Service Udlejning er alle festtelte selvfølgelig certificerede, og derved undgår du at søge byggetilladelse for at afholde arrangementer.

Telte

Vores telte leveres i målene 3m-18m i bredden og længde efter ønske. Hvert fag måler 3 meter. Vores telte leveres i farverne rød/hvid, grøn/hvid eller helt hvide.

Vi tilbyder mulighed for levering, opsætning og nedtagning af teltene hvis kunden ønsker det.

Der er krav om at kunden stiller med minimum 2 mand til hjælp ved opsætning og nedtagning hvis ikke andet er aftalt.

Innerliner | Døre | Glasfacader

Gør festteltet til noget specielt og benyt vores inderliner som giver et utroligt flot og anderledes telt.

Desuden har vi specialtbyggede glasfacader, gavle, døre, gulv og meget andet. Tjek vores store varekatalog eller bestil direkte online.

Lej det optimale festtelt

Vi tilbyder råd og vejledning så du får den optimale størrelse telt netop dit arrangement. Ønskes der gulv og varme i festteltet, så tilbyder vi også dette. vi har træ og plast gulve til teltene

Så mangler du et telt til din fest, så kan vi 100% tilbyde dig hjælp. Alle vores festtelte er af høj kvalitet, så det sikre dig som lejer af teltet, en god oplevelse.

Se nye regler og certificeringer for vores festtelte her.

Find mere udstyr til jeres arrangement