Festtelt udlejning

Festtelt udlejning i hele Jylland

Vi tilbyder festtelte til udlejning og vores tilgang til vores kunder er altid at fremstå servicemindede og vi elsker at give en god og effektiv rådgivning omkring vores festtelte mm. Vi er et nytænkende firma som har kunden i centrum, og vi er meget bevidste om, at en fest eller arrangement kan være vigtig for alle vores kunder. Vi er professionelle udlejere, som gør hjemme fester til nemmefester med vores fantastiske festtelte.

Hos Tinghøj Service Udlejning er alle festtelte selvfølgelig certificerede, og derved undgår du at søge byggetilladelse for at afholde arrangementer.

Festtelt til udlejning

Festtelte

Vores festtelte leveres i målene 3m-18m i bredden og længde efter ønske. Hvert fag måler 3 meter. Vores festtelte leveres i farverne rød/hvid, grøn/hvid eller helt hvide. Udover forskellige farver, så udlejer vi også transparente telte.

Vi tilbyder mulighed for levering, opsætning og nedtagning af teltene hvis kunden ønsker det.

Der er krav om at kunden stiller med minimum 2 mand til hjælp ved opsætning og nedtagning hvis ikke andet er aftalt.

Innerliner | Døre | Glasfacader

Gør festteltet til noget specielt og benyt vores inderliner som giver et utroligt flot og anderledes telt.

Desuden har vi specialtbyggede glasfacader, gavle, døre, trægulv, og meget andet. Tjek vores store varekatalog eller bestil direkte online.

festtelt med danske flag

Lej det optimale festtelt

Vi tilbyder råd og vejledning så du får den optimale størrelse telt netop dit arrangement. Ønskes der gulv og varme i festteltet, så tilbyder vi også dette. vi har træ og plast gulve til teltene

Så mangler du et telt til din fest, så kan vi 100% tilbyde dig hjælp. Alle vores festtelte er af høj kvalitet, så det sikre dig som lejer af teltet, en god oplevelse.

Se nye regler og certificeringer for vores festtelte her.